Distincție de excelență pentru Comat Constanța, la împlinirea a 70 de ani

Luni, 24 Iunie 2019
291
Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a deschis momentul acordării premiilor de excelență, în cadrul Balului oamenilor de afaceri, cu următoarele cuvinte: "Ne-am gândit ca, la această ediție, să premiem firmele nou înființate în ultimii ani, care au avut rezultate deosebite ca cifră de afaceri și ca profit".
Premiul special pentru start-up-uri a fost acordat firmelor Sevda Diamonds și Paradis Vacanțe de Vis, care au luat naștere în 2016. 


Premiul special pentru cel mai popular club din județ i-a fost decernat firmei Fratelli Constanța și Mamaia, iar societății Pescăria lui Matei, i-a revenit Premiul special pentru cel mai popular restaurant din județul Constanța.
În finalul ceremoniei de premiere, Dănuț Jugănaru a anunțat: "Astăzi avem o mare aniversare printre invitații prezenți la bal. Este vorba de marea familie Comat Constanța, care împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani. Le mulțumim pentru că au fost alături de noi!".


În semn de prețuire, Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța și al Camerei de Comerț și Industrie a României, i-a înmânat lui Gheorghe Ciurea, președintele grupului de firme Comat Constanța, Distincția de excelență pentru întreaga activitate. 


Pagina a fost generata in 0.3416 secunde