Dezvăluirile Rise Project au pus pe jar instituțiile statului. Ce spune președintele ANAF

178
Dezvăluirile Rise Project au pus pe jar instituțiile statului. Ce spune președintele ANAF - dezvaluirileraiseproject-1499419521.jpg

Articole de la același autor

În urma informațiilor apărute în presă referitoare la controalele efectuate de către inspectorii antifraudă la sediul Rise Project, președintele ANAF, Bogdan Stan, a făcut următoarele precizări:


"Din primele informații puse la dispoziție de conducerea DGAF rezultă că inspecția desfășurată la sediul Rise Project a avut loc in urma unei analize de risc efectuată de catre Direcția Generală Antifraudă Fiscală. Această analiză de risc a fost facută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF București. Precizăm că în fiecare zi DGAF desfașoară sute de controale, bazate pe analize interne minuțioase, care nu au legătura cu conținutul editorial al unor publicații".


Președintele ANAF va face declarații de presă, astăzi, la sediul Guvernului, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose.


În comunicatul dat publicității nu se precizează în ce a constat sesizarea și cine a făcut-o, în ce constă riscul pe care îl reprezintă activitatea Rise Project, o organizație fără scop patrimonial, care are ca obiect activitatea de investigații. 


Ieri, 6 iulie 2017, în ziua efectuării contolului, Rise Project a dat publicității, un raport al serviciului de informații al Ministerului de Intene - DGPI, în care i se aduc acuzații grave lui Liviu Dragnea. Printr-un comunicat de presă DGPI a respins "ferm" alegațiile că presupusul raport i-ar aparține.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.088 secunde