Deșeuri clinic periculoase și resturi umane descoperite în containere provenite din Marea Britanie

235
Deșeuri clinic periculoase și resturi umane descoperite în containere provenite din Marea Britanie - deseuriclinicpericuloasesirestur-1564436363.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din portul Colombo, Sri Lanka, au descoperit, în containere provenite din Marea Britanie, deșeuri clinic periculoase, incluzând reziduuri suspecte că ar fi de natură umană. Vameșii au intrat la bănuieli după apariția unui miros neplăcut, degajat din cele peste o sută de containere exportate de Marea Britanie, sub acoperirea că ar conține metale destinate reciclării. Agenția de mediu din Sri Lanka a ordonat returnarea deșeurilor. 


"Știm că sunt deșeuri clinice și suspectăm, de asemenea, că recipientele conțin resturi umane, datorită mirosului", a declarat Sunil Jayaratne, purtătorul de cuvânt al instituției vamale din Sri Lanka. 


La rândul său, un purtător de cuvânt al agenției britanice de mediu a declarat: "Suntem în contact cu autoritățile din Sri Lanka și am cerut mai multe informații, ceea ce ne-ar permite să lansăm o investigație formală".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.386 secunde