De la șomer la somelier. Cursuri de calificare profesională

425
De la șomer la somelier. Cursuri de calificare profesională - 4569415365-1350372522.jpg
Cel mai mare selecționer de vinuri din România și unul dintre cei mai importanți distribuitori de vinuri din țară, VINEXPERT, va prezenta miercuri, 17 octombrie 2012, încheierea unui proiect cu finanțare europeană în urma căruia industria ospitalieră și piața vinurilor din România pot angaja personal calificat la standarde înalte în meseria de somelier.

În cadrul proiectului, 180 de persoane au absolvit cursul și li s-a eliberat diploma recunoscută de CNFPA pentru specializarea de somelier. În urma acestui proiect vor avea de câștigat inclusiv marile lanțuri hoteliere reprezentate în România și restaurantele - cele care resimt cel mai des nevoia de specialiști - dar și mărcile românești de vinuri. Somelierii vor putea promova în cunoștință de cauză vinurile autohtone de calitate, necunoscute încă de marea masă de consumatori.

La conferința de prezentare a proiectului "Resursa umană de calitate pentru promovarea vinurilor românești" vor fi prezenți formatorii: Dan Boboc - președintele Asociației Degustătorilor Autorizați din România, Cătălin Păduraru, critic de vin, degustător autorizat de vin - membru ADAR, Sergiu Nedelea, somelier, "ambasador" în România al Asociației Somelierilor din Europa, Dragoș Ghinea, degustător autorizat de vin, Bogdan Dumitrescu - somelier, membru al Organizației Somelierilor din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 August 2012
Stire din Economie : 510.000 șomeri în Olanda
Marţi, 02 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce obligații au șomerii?
Pagina a fost generata in 1.3892 secunde