De la 1 iunie restricţiile în restaurante trebuie să fie ridicate
Articole de la același autor
Căminele de bătrâni, afaceri profitabile. Ce trebuie să ştii pentru a porni un astfel de business
16 Aprilie 2021
Directorul Aeroportului „Mihail Kogălniceanu”, Bogdan Artagea: „Am fost nevoiţi să anulăm toate cele patru curse cu Turkish Airlines”
13 Aprilie 2021
Preşedintele Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurnatelor din România, HORA, Daniel Mischie a declarat într-o conferinţă de presă că, de la 1 iunie, restricţiile în restaurante trebuie să fie ridicate, în condiţiile în care, 80% dintre angajaţii sectorului Horeca s-au vaccinat. Marţi, 11 mai, HORA a lansat campania „Dor de Bun şi Bine” dar şi „Ghidul de siguranţă în restaurante” care se adresează atât operatorilor din industrie dar şi consumatorilor. Este primul ghid de acest fel din România şi a fost elaborat de experţi din sănătate. Ghidul poate fi vizualizat pe platforma www.dordebunsibine.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021
Marţi, 11 Mai 2021