De la 1 ianuarie 2013 s-ar putea reîntroduce o nouă taxă auto

199
De la 1 ianuarie 2013 s-ar putea reîntroduce o nouă taxă auto - guvernulsuspendataxaautodeprimav-1356613382.jpg

Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, ar putea fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând să analizeze această situație.

Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, să prezinte Guvernului o informare pe această temă în prima sau a doua ședință de anul viitor, a anunțat vicepremierul Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.

Întrebat în continuare dacă acest lucru presupune că taxa de primă vânzare auto va fi din nou obligatorie începând cu anul viitor, ministrul a arătat că speră ca în ședința Executivului programată pentru 4 ianuarie să fie luată o decizie.

"Acum nu știu câte mașini se vor vinde pe 1 și 2 ianuarie, totuși, adică nu mi se pare ceva foarte grav", a adăugat Dragnea.

Taxa de primă vânzare auto, introdusă de Guvernul Boc la sfârșitul anului 2011, trebuia percepută cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate în România asupra unui autovehicul rulat și pentru care nu a fost achitată taxa de poluare.

 

Citește mai mult...


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : ADEVĂRUL DESPRE TAXA AUTO!
Pagina a fost generata in 1.326 secunde