Traian Băsescu avertizează:

"Dacă România nu își va respecta angajamentele, riscul de derapaj economic va fi major"

93
1

Articole recomandate

Președintele Traian Băsescu a declarat ieri, în cadrul ceremoniei de depunere a jurământului de către noul ministru al Bugetului, Darius Vâlcov, că, dacă România nu își va respecta angajamentele, riscul de derapaj economic este major.

Băsescu i-a transmis lui Darius Vâlcov, după ce acesta a citit jurământul de învestire în funcție, că preia un portofoliu extrem de greu, având în vedere obligațiile asumate de țara noastră.

"Ca om care participă la Consiliul European, vă pot spune că speranțele celor care se gândesc la schimbarea politicii de consolidare fiscală la nivelul Uniunii Europene sunt deșarte", a declarat șeful statului.

El a menționat că la ultima ședință a Consiliului European s-a stabilit foarte clar că politicile de consolidare fiscală rămân integral valabile pentru toate statele Uniunii Europene.

"A fost o dezbatere provocată chiar de către reprezentanții unor guverne socialiste și concluzia a fost că Europa nu are o altă soluție decât continuarea acestor politici", a precizat Băsescu.

Comentează știrea

Petru
29 august 2014
Picaj,nu derapaj. Ia de la Basescu!

De la venirea lui Base la Cotroceni,Romania a intrat in picaj total,nu doar economic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3796 secunde