Mai multe ştiri online:

Cutremur la vârful ANRE. A demisionat!

Ştire online publicată Marţi, 26 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE) Henorel Soreață a înaintat Parlamentului demisia sa din această funcție, au declarat, astăzi, pentru Agerpres, reprezentanți ai instituției.

„Domnul Soreață și-a depus demisia la Parlament, instituția care l-a numit în această funcție, astfel că nu cunoaștem motivele pentru care a ales să demisioneze”, au spus sursele menționate.

Henorel Soreață a fost numit vicepreședinte al ANRE în mai 2017. El deținuse, până atunci, funcția de director general în cadrul autorității.

El este unul dintre cei doi vicepreședinți ai instituției, celălalt fiind Zoltan Nagy-Bege. Instituția este condusă de un președinte, Dumitru Chiriță. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8016 secunde