Cursurile de engleză, primul pas către un job mai bun!

439

Articole recomandate

Puterea politică, economică, militară și culturală a Marii Britanii și a Statelor Unite ale Americii au transformat engleza, în ultimele secole, în principala limbă de circulație internațională. Este vorbită în medii diplomatice, economice și chiar sportive de cel mai înalt nivel, iar tineri din toate țările lumii sunt conștienți că, pentru a-și construi o carieră de succes, au nevoie de cursuri engleza.

Afirmația este valabilă și pentru România, membră a unor puternice organizații internaționale, precum NATO și Uniunea Europeană, în cadrul cărora limba engleză ocupă un loc privilegiat. În lume, 360 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limbă natală, dar alți peste un miliard au învățat-o, deoarece au înțeles că doar cu ajutorul ei pot reuși în viață.

La o simplă verificare pe site-urile de joburi online, te vei convinge că toate marile companii din țara noastră, indiferent dacă au capital românesc sau străin, le cer viitorilor angajați cunoștințe temeinice de limbi străine. Mai mult, dacă vrei să studiezi sau să lucrezi în afara României, atunci utilitatea unor cursuri de engleză este de la sine înțeleasă!

Flying Colours – șansa de a te face înțeles, oriunde în lume

Centrul Flying Colours îți oferă oportunitatea de a deveni un expert în cea mai importantă limbă vorbită pe plan internațional. Cifrele reprezintă cea mai bună dovadă a succesului: în 11 ani de activitate, 4 840 de cursanți repartizați în 530 de grupe au participat la cursuri de engleză desfășurate atât în sală, cât și online, adresate tuturor categoriilor de vârstă, de la preșcolari și elevi de școală primară sau gimnazială până la adolescenți și adulți.

Există mai multe argumente care dovedesc faptul că Flying Colours te va ajuta să dai un puternic impuls dezvoltării tale profesionale. De exemplu, trebuie să știi că școala se mândrește cu o rată de promovabilitate de 100% la examenele Cambridge. De altfel, ai șansa de a învăța chiar într-un centru premiat Cambridge, în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020!

Toți profesorii sunt certificați Cambridge CELTA sau absolvenți ai celor mai prestigioase facultăți de limbi străine din țară. La rândul lor, tehnicile și resursele folosite sunt perfect adaptate pentru predarea online, conținutul lecției fiind afișat în timp real pe whiteboardul aplicației. În plus, fiecărui cursant îi este facilitat accesul la o varietate de resurse online, care îl ajută să se perfecționeze inclusiv în afara orelor de curs.

Cât te costă să înveți limba engleză?

Există două tipuri de cursuri de engleză: de grup și individuale. Pentru cele de grup, prețul total este de 3 270 de lei, suma putând fi achitată în trei tranșe. Pentru cele individuale, prețul este de 7 470 de lei, suma putând fi achitată în șase rate. Aceste taxe includ contravaloarea cursului și materialele folosite pe parcursul lecțiilor. În schimb, manualele se achită separat, odată cu prima taxă de curs.

Pentru cursurile de grup se pot acorda diferite reduceri, după cum urmează:

• 30% pentru al doilea membru al aceleiași familii, aplicată la taxa de curs mai mică;

• 7% pentru plata integrală a cursului, pentru tot anul școlar;

• 10% pentru toți cursanții Flying Colours care se reînscriu în următorul an școlar;

• 10% pentru cadrele didactice și copiii acestora.

Prețurile menționate mai sus sunt valabile pentru anul academic 2020-2021.

Fiecare ședință de cursuri engleza organizate de Flying Colours durează 120 de minute pe săptămână pentru cursul de grup, respectiv 90 de minute pe săptămână pentru cursul individual. Participă și tu și vei ajunge să vorbești limba engleza ca un nativ!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1885 secunde