Cursuri organizate de CCINA Constanța

267
Cursuri organizate de CCINA Constanța - cursuriorganizatedeccinaconstant-1612894359.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț ,Industrie, Navigație și Agricultură Constanța vine în sprijinul persoanelor interesate să se dezvolte pe plan profesional, oferindu-le o varietate de cursuri în specializări căutate pe piața muncii în 2021.

Cursul „Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă”, autorizat în baza OG 129/2000 republicată, are durata de 80 ore. Oferă o abordare practică a acestui domeniu, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. Lectorii sunt practicieni cu experiență profesională și pedagogică semnificativă.

Cursul „Inspector resurse umane”, pune accent pe legislația muncii actualizată și pe aplicațiile practice specifice departamentului responsabil de gestionarea resurselor umane. Are durata de 84 ore. Lectorii sunt specialiști, formatori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și Casei Județene de Pensii Constanța. Cursul este necesar, totodată, persoanelor care vor să urmeze alte tipuri de programe de formare profesională, de exemplu „Expert legislația muncii".

Cursul de specialitate în domeniul gestionării deșeurilor, este necesar întrucât, în conformitate cu prevederile legislative, persoanele juridice au obligația să desemneze o persoană din rândul angajaților proprii, care să urmărească și să asigure o bună gestionare a deșeurilor din cadrul fiecărei unități economice. Cursul are durata de trei zile, iar formatorii sunt unii din cei mai buni experți în domeniu, din Constanța.

În urma examenului de absolvire a acestor cursuri, participanții primesc certificate recunoscute la nivel național.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați se pot adresa doamnei Mihaela Stirbetiu, din cadrul CCINA (telefon 0725.308745, email - [email protected]).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3021 secunde