Cursuri organizate de CCINA

253
Cursuri organizate de CCINA - cursuriccina-1486575129.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Schultz Consulting organizează cursul autorizat "director de vânzări", în perioada 23 - 24 februarie 2017, între orele 9:00 - 16:00, la sala de conferințe a CCINA Constanța (Bdul Alex. Lăpușneanu nr.185A).


În urma absolvirii acestui curs, participanții vor primi un certificat de director de vânzări, care e recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională de Calificări (fostul Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților).


CCINA organizează cursuri autorizate de perfecționare în ocu-pația "inspector/referent resurse umane". Cursul are o durată de aproximativ trei săptămâni (84 de ore) și este destinat persoanelor care lucrează în compartimentele de resurse umane. În urma examenului de absolvire, cursanților li se vor elibera certificate recunoscute la nivel național. Lectorii sunt specialiști, formatori din cadrul ITM Constanța și Casa județeană de Pensii Constanța. 


Perioada estimată de desfășurare a cursului este 17 februarie - 10 martie 2017. Cursul are loc în zilele lucră-toare, între orele 16:30 - 20:30.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.475 secunde