Cuponarii vor ataca în justiție numirea noului consiliu de administrație al Oil Terminal

224
Cuponarii vor ataca în justiție numirea noului consiliu de administrație al Oil Terminal - cuponsariivorataca-1476172054.jpg

Articole de la același autor

Ieri, adunarea generală ordinară a acționarilor companiei Oil Terminal a aprobat noul consiliu de administrație. Componența lui este următoarea: Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Dumitru Matei, Cristian Florea, Bogdan Cristian Patrîniche, Eduard Claudiu Negrișan și SC Staar Rating SRL. Cei mai mulți dintre administratori reprezintă statul român, acționar majoritar cu 59,62% din capitalul social al companiei, și au fost propuși de ministrul energiei. 


Nicolae Androne, liderul Sindicatului Oil Terminal, a declarat că, în calitate de acționar, intenționează să atace în justiție hotărârea AGA de numire a noului consiliu de administrație, pe motiv că Ministerul Energiei nu a respectat procedura de selecție a adminstratorilor prevăzută de Legea nr. 111/2016 privind guvernanța corporativă.


Noul consiliu de administrație nu a semnat contractul de mandat, pentru că forma acestuia nu a fost aprobată până la această oră.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6658 secunde