Mai multe ştiri online:

Cuponarii vor ataca în justiție numirea noului consiliu de administrație al Oil Terminal

Ştire online publicată Marţi, 11 Octombrie 2016. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ieri, adunarea generală ordinară a acționarilor companiei Oil Terminal a aprobat noul consiliu de administrație. Componența lui este următoarea: Toma Bogdan Costreie, Cătălin Constantin Grigorescu, Dumitru Matei, Cristian Florea, Bogdan Cristian Patrîniche, Eduard Claudiu Negrișan și SC Staar Rating SRL. Cei mai mulți dintre administratori reprezintă statul român, acționar majoritar cu 59,62% din capitalul social al companiei, și au fost propuși de ministrul energiei. 


Nicolae Androne, liderul Sindicatului Oil Terminal, a declarat că, în calitate de acționar, intenționează să atace în justiție hotărârea AGA de numire a noului consiliu de administrație, pe motiv că Ministerul Energiei nu a respectat procedura de selecție a adminstratorilor prevăzută de Legea nr. 111/2016 privind guvernanța corporativă.


Noul consiliu de administrație nu a semnat contractul de mandat, pentru că forma acestuia nu a fost aprobată până la această oră.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3260 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7241 secunde