Cum te poate ajuta un credit rapid

297
Cum te poate ajuta un credit rapid - toaheftibauivmibb3juunsplash-1605274771.jpg

Articole recomandate

Un studiu făcut acum câțiva ani, arăta că românii accesează de două ori mai multe credite rapide decât toate celelalte produse financiare puse cap la cap. Este și simplu de înțeles de ce: poți aplica oricând pentru ele, de oriunde, procesul de aprobare este mult simplificat, iar condițiile pe care trebuie să le respecți foarte relaxate.
Fiind o formă de finanțare atât de populară în țara noastră, ne dorim ca în articolul de față să discutăm puțin despre principalele două moduri în care te pot ajuta împrumuturile rapide


Plan financiar



Acest aspect este unul destul de lesne de înțeles. În fond, toți cei care apelează la credite rapide o fac pentru că au nevoie de bani, nu?
Creditele rapide sunt atât de căutate pentru că ne pot ajuta să depășim o mulțime de situații monetare presante în care ne-am putea regăsi la un moment dat. Ni s-a stricat mașina, frigiderul nu mai funcționează sau vacanța în care visam de un an de zile să ajungem este la preț redus? În doar câteva ore putem avea banii necesari rezolvării tuturor acestor probleme.
Adevărat, costurile produselor financiare nu sunt unele deloc de neglijat. Cu dobânzi ce pornesc de la 0.8% și care pot depăși 2% pe zi, nu poți spune că împrumuturile rapide sunt ieftine. Ba chiar din contră. Ca să nu mai vorbim de situația în care uităm să achităm la timp datoria și ne mai și trezim cu penalizări, care nu fac altceva decât să majoreze costurile totale finale.
Avantajul lor este acela că sunt extrem de simplu de accesat. Nu trebuie decât să dăm câteva click-uri, să trimitem poze după un număr foarte mic de acte, iar asta este tot. De multe ori chiar în ziua aplicării ne vom putea folosi de banii solicitați.
Sumele pe care le putem accesa nu sunt unele mari, rareori depășind 4000 lei, dar ne vor ajuta să trecem peste eventualele momente dificile în care ne-am putea găsi. 


Istoricul în Biroul de Credit



Iată un aspect despre care se discută foarte puțin, dar care este foarte important în viața unui adult responsabil. Fie că vom dori să luăm un împrumut mai mare sau chiar să ne achiziționăm propria locuință printr-un credit ipotecar, un număr de trei cifre dat de către Biroul de Credit fiecărui individ va determina dobânda pe care produsul financiar o va avea și dacă ne este sau nu aprobată cererea de împrumut. 
Poți să ai cel mai mare salariu din compania în care lucrezi. Fără un istoric în Biroul de Credit, pentru bănci nu exiști, ceea ce se traduce prin termeni contractuali nefavorabili ție. 


Un astfel de istoric de creditare ți-l poți face doar accesând produse financiare și achitându-le la timp. Cărți de credit, împrumuturi rapide, credite de nevoi personale – toate acestea te vor ajuta să devii mai atrăgător în fața băncilor. Desigur, dacă respecți toate condițiile contractuale și termenele de plată. 
Așadar, creditele rapide te pot ajuta la obținerea unor finanțări mai avantajoase pe viitor. Dar ai mare grijă cum le utilizezi, pentru că, la fel de ușor pot fi folosite și împotriva ta, dacă cumva uiți să plătești o rată pentru mai bine de 30 zile. Atunci, automat vei fi raportat la Biroul de Credit drept rău-platnic, ceea ce va face accesarea de produse financiare importante aproape imposibilă. 


Sfaturi utile credite rapide 



În încheiere, dorim să îți oferim câteva sfaturi pe care noi le considerăm utile atunci când vine vorba de credite rapide și gestionarea corectă a acestora:


• Ia doar atâția bani câți ai nevoie – chiar dacă creditorul oferă împrumuturi de 2000 lei, dacă tu ai nevoie doar de 1200 lei, limitează-te la acea sumă; doar așa ai siguranța că vei putea returna banii
• Compară creditele înainte de a semna contractul de împrumut, pentru a avea certitudinea că ai ales oferta cea mai bună de pe piață
• Încearcă să aplici pentru credite fără dobândă care sunt disponibile către clienții ce apelează pentru prima dată la anumiți creditori
• Respectă cu sfințenie termenele de plată dacă nu vrei să te trezești cu dobânzi penalizatoare mari și istoric nefavorabil la Biroul de Credit
• Nu te împrumuta dacă știi din capul locului că nu ai cum să returnezi sumele împrumutate
• Tratează aceste produse ca unele serioase; chiar dacă sumele pe care le vei putea accesa nu sunt unele mari, nerespectarea condițiilor financiare poate avea efecte extrem de nefaste asupra finanțelor personale, putându-se ajunge până la popriri de conturi sau trimiteri în judecată






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8354 secunde