Cum sa schimbi look-ul fără a avea nevoie de corecție optică?

537
Cum sa schimbi look-ul fără a avea nevoie de corecție optică? - airoptixcolorslentilecolorate-1614163404.jpg

Articole recomandate



Ocaziile speciale precum zilele aniversare sau onomastice, participarea la o nuntă sau un botez sunt tot atatea ocazii pentru a-ți etala frumusețea și farmecul feminin și să ai o privire sclipitoare și plină de senzualitate. 


Cu toate acestea, sănatatea funcției vizuale ar trebui să prevaleze în fața frumuseții, mai ales când nu ai nevoie de corecție optică.


Dar, acum ai o soluție unică pentru farmecul tău! O veste minunată care îți va surade chiar dacă nu ai nevoie de corecție optică prezentată de către cei mai mari specialiști și producători în articole medicale oftalmologice.


O pereche de lentile de contact colorate cum ar fi cele din gama Air Optix Colors reprezintă, cu adevărat, o soluție unică și sigură pentru sănatatea funcției vizuale atunci când îți dorești o transformare irezistibilă a ochilor la ocazii speciale. 


Despre lentile de contact colorate


Lentilele de contact colorate nu reprezintă doar o modalitate facilă de corectare a acuității vizuale, ci și capacitatea de a ascunde un defect cosmetic sau de a schimba pur și simplu imaginea. Ele sunt folosite de persoane care  se confruntă cu probleme de vedere, cu scopul vădit de a-și îmbunătăți sau schimba drastic culoarea naturală a ochilor, precum și de a crea o imagine neobișnuită, care s-ar traduce printr-o apariție imediată surpinzatoare.


Cum alegi produsele pentru schimbarea culorii irezistibile a ochilor?


Lentilele de contact coloarate diferă una de cealaltă în densitatea de umplere, prezentă sau absența dioptrilor, dar și în ceea ce privește durata purtării.


Prin urmare, ele vor fi alese pe baza următoarelor criterii extrem de clar stabilite și definite de către specialițtii oftalomogi:


1. Densitatea umplerii
În funcție de densitatea umplerii, categoriile de persoane care utilizează astfel de lentile sunt diferite. De exemplu, lentilele de contact cu nuanțe de umbrire sunt proiectate exclusiv pentru ochii strălucitori, deoarece nu au o intensitate mare de colorare și nu pot bloca culoarea reală a irisului. Pe de altă parte, lentilele de contact suprapuse sunt utilizate atât pe ochii negri, cât și pentru cei de o nuanță mai închisă.


2. Combinația


Fetele, femeile și chiar bărbații și tineri au încercat să profite de beneficiile unui astfel de mijloc de a schimba imaginea. O gamă de lentile de contact colorate neconvenționale ar trebui să fie combinată nu doar cu stilul vestimentar preferat al fiecărei persoane, dar și cu stilul de viață. 


Folosirea unor lentile mai puțin convenționale precum FreshLook Dimensions ar fi cel puțin inadecvată la unele evenimente serioase. Același lucru se aplică și profesiilor cu un grad crescut de responsabilitate, cum ar fi profesorii, doctorii, educatorii etc., în care reglementările stricte ale instituției implică un stil de interacțiune sau o comunicare cu un număr mare de oameni la locul de muncă care ar fi indignați de o astfel de apariție surprinzătoare.


3. Culoarea naturală a ochilor


Lentilele colorate reprezintă o adevarată gură de oxigen pentru toate grupurile de tineri non-conformiști, muzicieni de rock și oameni care vor să se desprindă, într-un fel sau altul, de tiparele tradiționale.


Abilitatea de a alege culoarea ochilor non-standard și originală este unul dintre criteriile de selecție a unei noi perechi de lentile de contact. În acest fel, ai șanse mai mari de a  surprinde întreaga audiență de la orice petrecere.


Care sunt principalele criterii de selecție a lentilelor colorate fără dioptrii?


Deși inițial obiectivul principal al lentilelor colorate a fost corecția afecțiunilor oculare, în timp, a apărut oportunitatea tehnologică de a crea articole oftalmologice care să se apropie mai mult sau mai puțin de coloritul natural al ochilor.
Deși multe dintre aceste lentile nu pot ajuta îmbunătățirea funcției vizuale, deoarece nu au dioptrii, dar ele sunt un excelent ajutor pentru a corecta aspectul, întrucât pot schimba rapid aspectul feței sau pot aduce un plus de valoare pe lângă machiaj. Dar chiar și în absența dioptrilor, alegerea unor astfel de lentile poate fi dificilă.
Exista mai multe tipuri diferite de lentile de culoare fără dioptrii. Ele diferă, de obicei, în modul în care sunt pictate, cât de stralucirea și intensitatea culorii lor. 
Există mai multe tipuri de lentile colorate:


Lentilele cu o nuanță intensă


Lentila este aplicată destul de ușor, nu va fi vizibilă, daca culoarea ochilor este foarte saturată. În schimb, va fi fermecătoare, în special în cazul ochilor strălucitori. Așadar, alege cu maximă atenție care ți se potrivesc!


Lentile colorate clasic


Ele sunt potrivite chiar în cazul ochilor închiși la culoare, deoarece sunt foarte intense, așa că nu vor transforma culoarea naturală a ochilor.


Lentile pentru carnaval 


Denumite și crazy lenses („lentile nebune”),  acestea sunt o variantă a lentilelor clasice, cu o singură diferență, și anume,  culorile și modelele lor nu sunt potrivite pentru uzul zilnic și sunt, mai degraba, comice și distractive. Sunt potrivite pentru petreceri sau pentru diverse evenimente.


De asemenea, ele sunt, de obicei, translucide, dar arată foarte interesante și extraordinare. Așa-numitele lentile multicolor sunt dispuse în mod similar, care au mai multe culori simultan, care se schimbă în diferite locuri ale lentilei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Februarie 2021
Stire din Economie : Premiile pieței române de capital
Pagina a fost generata in 0.7624 secunde