Cum să eviți dăunătorii în timpul verii

407
Cum să eviți dăunătorii în timpul verii - cumsaevitidaunatoriiintimpulveri-1621921223.jpg

Articole recomandate

Vara este momentul perfect pentru înot, drumeții, picnicuri, grătare și alte distracții în aer liber. Dar dăunătorii care apar în timpul verii din cauza căldurii favorabile lor și pericolele care pot apărea din cauza acestora te pot împiedica să ai parte de experiențe fără probleme.



O mușcătură sau o înțepătură pot să anuleze toată distracția și voia bună. Unii dăunători hibernează în timpul iernii, iar atunci când revin, o fac cu forțe proaspete și sunt extrem de activi.

Dăunătorii obișnuiți din anotimpul cald sunt țânțarii, furnicile, căpușele, puricii, viespile și albinele. Din fericire, profesioniștii care practică servicii deratizare vin cu soluția ideală și cu cele mai bune sfaturi și practici pentru a ține departe acești dăunători și pericolele pe care le pot aduce cu ei.

Majoritatea mușcăturilor de țânțari sunt inofensive - deși sunt enervante și provoacă mâncărime - dar unele dintre acestea pot aduce cu sine boli teribile, cum ar fi febra galbenă, Zika sau malaria. Mușcăturile de țânțari pot provoca, de asemenea, viermi de inimă la câini - o boală periculoasă care duce de obicei la moarte atunci când este netratată. De aceea este extrem de important să îți protejezi familia și animalele de companie de țânțari și în această vară punând în practică serviciile de dezinfecție și dezinsecție potrivite.

Căpușele reprezintă o amenințare pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai active pe timp cald. Căpușele sunt paraziți care aspiră sângele gazdelor lor afundându-și capul sub pielea gazdei. Acestea poartă mai multe boli care sunt periculoase pentru om și pentru animalele de companie, inclusiv boala Lyme. Acestea preferă zonele împădurite, iarba înaltă și buruienile ca habitate. Dacă proprietatea ta se află într-o astfel de zonă, este recomandat să apelezi la serviciile firmelor de deratizare pentru a te asigura că ai făcut marele efort în a combate infestarea cu căpușe care ar putea duce la atâtea neplăceri grave.

Albinele, viespile și alte insecte înțepătoare sunt dureroase în cel mai bun caz și mortale în cel mai rău caz - deși acest lucru se întâmplă de obicei numai atunci când victima este alergică la venin, fiind provocat șocul anafilactic. Pe lângă luarea unor măsuri de precauție din punct de vedere al vestimentației sau locurilor prin care umbli, asigură-te că elimini orice risc cauzat de aceste insecte și beneficiază de serviciile de deratizare eficiente oferite de profesioniștii în domeniu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7604 secunde