Cum să alegeți un robot de bucătărie

362
Cum să alegeți un robot de bucătărie - robotdebucatarie-1613470652.jpg

Articole recomandate

Un blender și un robot de bucătărie sunt ambele aparate utile pentru a reduce alimentele preferate într-o formă care completează rețeta pe care o pregătiți. De la transformarea nucilor într-un unt, până la transformarea resturilor de morcovi într-o supă, aceste aparate puternice vă reamintesc că mâncarea nu trebuie să existe doar așa cum o vedeți în fața ochilor. Dar care este diferența dintre un robot de bucătărie și un blender?


Un blender de înaltă performanță este aparatul dvs. ideal pentru lichefiere, indiferent dacă este vorba de smoothie-uri sau piureuri. Un blender își obține rezultatele cu o singură lamă fixă și se bazează pe adăugarea unui lichid, pentru a vă înmuia ingredientele.


Roboții de bucătărie, pe de altă parte, folosesc o varietate de accesorii interschimbabile pentru sarcini precum tocat ceapa, mărunțirea brânzei și chiar frământarea crustei de plăcintă. Scopul lor principal este de a reduce la minimum timpul pe care îl petreceți în prepararea alimentelor. De asemenea, roboții de bucătărie se pot ocupa de ingrediente umede sau uscate.


Lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un robot de bucătărie

Mărimea contează, atunci când utilizați un robot de bucătărie. Cel mai adesea, o cantitate mică de ingrediente într-un bol mare nu se va amesteca bine. În schimb, încărcarea unei cantități mari într-un castron mic va dura prea mult timp. Dimensiunile bolurilor pot ajunge până la 4 litri, iar unele unități vor avea mai multe boluri, pentru sarcini diferite. De asemenea, trebuie să luați în considerare dimensiunea tubului de alimentare - un jgheab mai mare permite o alimentare mai simplă și poate fi ajustată pentru alimente de diferite forme.


Motorul este inima robotului dvs., iar unul puternic vă va pregăti mâncarea rapid. Când căutați un robot de bucătărie puternic, acordați atenție puterii unității și, de asemenea, căutați modele cu tehnologie de detectare a sarcinii, pentru a regla automat puterea, atunci când este necesar.


Siguranța este un aspect important deoarece aveți de-a face cu lame cu mișcare rapidă. Unitățile sunt echipate cu decupaje termice pentru protecția motorului și nu vor porni decât dacă unitatea a fost asamblată corect.


Majoritatea roboților vin cu un buton de comutarea între viteza mică și cea mare. Aparatele premium vor avea opțiuni de viteză variabilă și o opțiune de impuls și, uneori, vor avea un mod de detectare a sarcinii și de ajustare a vitezei.


Un robot de bucătărie poate îndeplini o varietate de sarcini în toate domeniile de pregătire a alimentelor. Cu o selecție de lame incluse, puteți să feliați în mod expert cartofii sau să radeți morcovi mărunt. Prelucrarea alimentelor este doar începutul - unele aparate vin cu accesorii suplimentare, cum ar fi blenderele și mini-râșnițe de condimente, pentru o versatilitate și mai mare la masă.


Tipuri de roboți de bucătărie

Tocător
Un tocător de alimente acționează ca o pereche mică de mâini de ajutor pentru sarcini simple de procesare, cum ar fi garnituri și piureuri. Acești mini-roboți au fie opțiuni de viteză mare / scăzută, fie de pornire / oprire pentru prepararea alimentelor fără complicații.


Beneficiile includ:


- Perfect pentru mâncare pentru copii sau pentru prepararea propriului sos
- Taie ingredientele fin
- Design compact


Robot de bucătărie


Un robot de bucătărie folosește un motor puternic pentru a automatiza sarcinile de preparare a alimentelor pe care le folosiți în mod repetitiv la fiecare masă. Sunt disponibile în dimensiuni mici, medii și mari de boluri și tuburi de alimentare. Accesoriile interschimbabile includ lame groase și subțiri. Unele unități sunt dotate cu blender, prese de citrice și mini-râșnițe.


Beneficiile includ:


- Echipat cu o varietate de atașamente, pentru a efectua mai multe sarcini în bucătărie
- Obțineți o consistență care este mai dificilă de realizat, folosind ustensilele manuale
- Accelerați timpul de preparare a mâncării cu o pereche suplimentară de mâini
- Gama largă de modele


Robot de bucătărie cu inducție


Acești roboți au motoare cu inducție, ce sunt proiectate pentru procesarea încărcăturilor grele de alimente și, din această cauză, nu au opțiuni de viteză. Cu tehnologia de detectare a sarcinii, motorul va crește puterea, pe măsură ce sarcina devine mai grea, prevenind astfel uzura motorului.


Beneficiile includ


- Accelerați timpul de preparare a alimentelor
- Perfect pentru prepararea unui volum mare de ingrediente grele
- Longevitate impresionantă datorită tehnologiei fiabile a motorului


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Economie : Pulsul economiei
Marţi, 16 Februarie 2021
Stire din Economie : Comerțul auto merge cu frâna trasă
Pagina a fost generata in 0.6382 secunde