Cum răspunde fostul manager al Oil Terminal, acuzațiilor ministrului economiei?

774
2
Cum răspunde fostul manager al Oil Terminal, acuzațiilor ministrului economiei? - silviuwagner-1342871275.jpg
Companiile din subordinea Ministerului Economiei au facut in ultimii ani cheltuieli nejustificate, a declarat ministrul economiei, Daniel Chitoiu. El a exemplificat cu cazul operatorului portuar Oil Terminal Constanța, despre care a afirmat că a platit zeci de mii de euro pe bijuterii, ceasuri de aur si vinuri de colectie. Fostul manager de la Oil Terminal, Silviu Wagner, a declarat pentru cotidianul "Cuget Liber" că este vorba de cheltuieli de protocol perfect legale, efectuate în intervalul 2009 - 2011, din cota de 2% prevăzută în lege și în bugetul companiei.

"Bijuteriile despre care se vorbește - a spus el -, sunt de până la 150 de lei bucata. Este vorba de un singur ceas de circa 1.800 de euro. Toate aceste obiecte de protocol au fost acordate parenerilor de afaceri și colaboratorilor cu prilejul unor evenimente. Lucrurile acestea sunt știute de multă vreme și au făcut obiectul unui control al ANAF."

Comentează știrea

Banias
22 iulie 2012
Bine ca ne-ai lamurit !

Cine putea sa-l apere pe acest infractor , decat Tita-Calin ?!? Sper sa fie cercetat penal si sa aflam si despre afacerile cu motorina ale gastii lui Blejnar , de care acest Wagner nu este deloc strain !!!

L
22 iulie 2012
aroganta

si pentru campania electorala de unde ?! asta in timp ce pentru angajati e "criza"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2974 secunde