Cum ne distrăm și ce vedem, vara aceasta, pe litoral. Primele propuneri

521
Cum ne distrăm și ce vedem, vara aceasta,  pe litoral. Primele propuneri - cumnedistram-1372595640.jpg

Articole de la același autor

"Centrul național al distracției" este, fără doar și poate, până la sfârșitul lunii august, litoralul. Cluburile, în special cele din Mamaia, au pe scenă, la fiecare sfârșit de săptămână, cei mai în vogă artiști români, și nu numai, animatoare una și una și băutură fină, totul pentru ca turiștii, dar și constănțenii, să aibă parte de seri de neuitat. Pe lângă distracție de noapte, vara aceasta pe întreg litoralul se organizează tot felul de evenimente care să le facă turiștilor șederea mai plăcută, iar constănțenilor care nu-și permit un concediu mai mare la munte sau pe litoralul altor țări, zile și seri mai… pline.

Litoralul nu înseamnă însă numai viață de noapte și plajă. Și-au deschis larg porțile Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă și Muzeul de Artă Populară Constanța, cât și, bineînțeles, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii (Planetariu, Acvariu, Delfinariu, Microrezervație). Turiștii și constănțenii sunt așteptați, de ce nu, și la Muzeul Marinei Române din Constanța și la Muzeul de Arheologie Callatis din Mangalia.

Apoi, se pot face și croaziere de o zi în Delta Dunării, excursii la Adamclisi și Mănăstirea Sf. Andrei, vizite la cetățile Enisala și Histria, precum și croaziere pe mare, seri dobrogene la Nunta Zamfirei din Eforie Nord și degustări de vinuri la Murfatlar, zboruri de agrement la aerodromul din Tuzla, călărie la Herghelia Mangalia și chiar scuba diving.

Referitor la Tuzla, sâmbătă și duminică, 13 - 14 iulie, iubitorii de aviație, muzică, recorduri și performanță sunt invitați de Primăria Mangalia și Aeroportul Tuzla la cea mai tare ediție a Aeromania de până acum. Acrobațiile se vor desfășura deasupra plajei din Mangalia între orele 10.00 - 12.00, iar începând cu orele 16.00, spectacolul de aviație, completat cu multă muzică, un "hangar talk" și "hangar party" se mută la aeroport.

De asemenea, în perioada 6 iulie - 24 august, în fiecare zi de vineri și sâm-bătă, începând cu orele 19.00 va avea loc, în Mamaia, defilarea carelor alegorice.

Apoi, tot până spre sfârșitul lunii august, în piațeta Casino din Mamaia avem Fashion TV Summer Festival. Acolo, în special în serile de vineri, sâmbătă și duminică, vor avea loc tot felul de evenimente din cadrul cărora nu vor lipsi prezentările de modă și muzica bună.

Agenda de evenimente pentru acest sezon estival este însă una mult mai încărcată. Cât de curând, și marii producători de bere își vor anunța vizita pe litoral, cu mâncare și băutură de calitate, dar și cu cele mai tari concerte, așadar fiți pe fază!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi utile pentru o vacanță de vis
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Ploaie slabă, pe litoral
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4471 secunde