Cum influențează mersul trenurilor trecerea la ora de iarnă

220
Cum influențează mersul trenurilor trecerea la ora de iarnă - tren-1351077186.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători informează că, începând de duminică, 28 octombrie, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 4.00 devenind ora 3.00. Această trecere nu modifică mersul trenurilor în vigoare, spun reprezentanții CFR.


Trenurile de călători vor pleca din stațiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 27 / 28 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00. În noaptea de 27/ 28 octombrie 2012, când ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din stațiile de formare după ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale, explică CFR.

Trenurile de călători aflate în circulație după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în stațiile din parcurs stabilite, unde vor staționa până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanță scurtă până la stația finală își vor continua mersul până la destinație.


Astfel, vor fi afectate de schimbarea de oră un număr de 82 de trenuri, din care 40 InterRegio, 40 Regio și două InterCity, au precizat reprezentanții CFR.


 "Având în vedere că și în țările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeași zi de duminică, 28 octombrie 2012, între stațiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orariile din mersul de tren în vigoare", au mai explicat reprezentanții CFR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde