Cu ce noutăți merge Dacia la Salonul Auto de la Frankfurt

276
Cu ce noutăți merge Dacia  la Salonul Auto de la Frankfurt - cuce-1440938427.jpg

Articole recomandate

Dacia aduce în gama sa de modele, în premieră, o cutie de viteze automatizată, denumită Easy-R, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care se va desfășura în perioada 17-27 septembrie, in-formează hotnews. Modelele care vor fi echipate cu Easy-R sunt Logan, Logan MCV, Sandero și San-dero Stepway, a anunțat Grupul Renault.

Așadar, modelele Duster, Lodgy, Dokker și Dokker Van nu vor beneficia de o cutie de viteze automatizată. În schimb, Duster Edition 2016 va fi prezentat la Salon, având echipamente noi și modificări de stil, reiese din anunțul companiei.

Transmisia Easy-R este o cutie de viteze mecanică (manuală), automatizată. Mașina are două pedale - frână și accelerație - și se comportă ca o transmisie automată din punctul de vedere al percepției utilizatorului.

Acest tip de transmisie manuală automatizată este cea mai accesibilă soluție de a face o "mașină automată", tehnologia regăsindu-se deja pe modele Fiat, Citroen și Peugeot.

Comportamentul acestei cutii de viteze este caracterizat de comoditate în utilizare, dar și de întreruperi semnificative atunci când sistemul automatizat schimbă vitezele.

Grupul Renault și Dacia nu au anunțat încă pe ce motorizări va fi disponibilă această transmisie Easy-R.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 August 2015
Stire din Economie : Vânzările auto au explodat
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Economie : Comerțul auto-moto a prins viteză
Pagina a fost generata in 1.239 secunde