CSAT a avizat mandatul Ministerului Transporturilor pentru privatizarea a peste 50% din acțiunile CFR Marfă

1864
CSAT a avizat mandatul Ministerului Transporturilor pentru privatizarea a peste 50% din acțiunile CFR Marfă - cfrmarfa-1317054875.jpg
Consiliul Suprem de Apărare a Țării a avizat, în ședința de luni, proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a CFR Marfă și a mandatului Ministerului Transporturilor și Infrastructurii pentru privatizarea a peste 50% din acțiunile companiei.
"De asemenea, membrii CSAT au avizat proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea primei etape a strategiei de privatizare a Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă 'C.F.R. Marfă' S.A. și a mandatului Ministerului Transporturilor și Infrastructurii pentru privatizarea a peste 50% din acțiunile companiei, cu obligația respectării de către companie a nevoilor de transport în situații de urgență, precum și a celor care derivă din angajamentele României în cadrul NATO și în cadrul acordurilor cu Statele Unite ale Americii", se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9901 secunde