Croaziere în jurul lumii pentru călătorii unice

406
Croaziere în jurul lumii pentru călătorii unice - croaziereinjurullumiipentrucalat-1621921099.jpg

Articole recomandate

Atunci când te gândești la croaziere este posibil să te gândești la anumite țări sau locuri pe care le asociezi cu frumusețea, relaxarea și...apă. Multă apă.



O croazieră le oferă posibilitatea turiștilor de a fi plini de viață, cu o energie vibrantă, de a descoperi frumusețea autentică a locurilor și de a se bucura de gastronomia locală.

Croazierele le oferă turiștilor posibilitatea de a vizita orașe pline de viață și locuri liniștite, de a descoperi locuri bogate în istorie și natură în același timp, de a se relaxa și de a avea parte de o acțiune palpitantă pe tărâmuri îndepărtate.

Dacă te gândești la croaziere în Japonia, de exemplu, te îți vin în minte numeroase posibilități. Aceste experiențe le oferă turiștilor de pretutindeni șansa de a descoperi o multitudine de locuri, de peisaje și de obiceiuri variate. Muntele Fuji, Kyoto, insula Miyajima, grădinile japoneze și casele de ceai reprezintă doar câteva dintre atracțiile de care pot avea parte îndrăgostiții de călătorie.

O excursie la țărm într-unul din parcurile naționale ale Japoniei te va face să realizezi rapid că Japonia nu este numai despre zgârie-nori și temple, ci este și un paradis al celor care iubesc natura. Parcurile naționale populare de vizitat în timpul unei croaziere în Japonia includ Parcul Național Onuma din Hakodate și Parcul Național Nikko lângă Tokyo.

Când navighezi de-a lungul și de-a latul japoniei poți găsi porturi de escală în toate părțile. În sud-est ai șansa de a poposi în Tokyo, un loc minunat pentru un sejur în care să descoperi minunile cosmopolite. De-a lungul coastei de sud a Japoniei este locul în care se află majoritatea porturilor de escală pentru croaziere în Japonia. Poți ajunge la destinații populare precum Kyoto, Kobe, Kochi, Hiroshima și faimosul Mt Fuji. Pe măsură ce nava navighează prin partea de sud-vest a Japoniei, te poți opri și în Kagoshima, Nagasaki sau Fukuoka. După aceea, poți merge spre vârful nordic al Japoniei, unde vei ajunge la Hakodate și Aomori. Dacă itinerariul de croazieră include porturi de escală în Taiwan și Vietnam, te poți opri și în Okinawa, o mică insulă japoneză situată la sud de Kagoshima, în Marea Chinei de Est.

Croazierele sunt de preferat primăvara sau toamna, atunci când vremea este mai blândă, în afara sezonului de căldură sau de frig extrem. În orice ținut ai alege să mergi, croazierele reprezintă șansa de a avea vacante de vis care îți oferă o multitudine de experiențe culturale, istorice, culinare și aventuriere.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4271 secunde