Cooperare între camerele de comerț din Constanța și Burgas

316
Cooperare între camerele de comerț din Constanța și Burgas - ccina3-1350221085.jpg
La sfârșitul săptămânii trecute a fost semnat un protocol de cooperare între Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Camera de Comerț și Industrie din Burgas (CCI) și s-a analizat îndeaproape posibilitatea de a colabora, pe viitor, în atragerea de fonduri europene, prin implementarea comună a proiectelor cu finanțare externă. 


Mai mult, Camera de Comerț și Industrie Burgas a propus Camerei de Comerț Constanța participarea comună într-un proiect pe probleme de resurse umane, care să vină în sprijinul activității desfășurate de mediul de afaceri și a dezvoltării acestor două regiuni în care schimbările economice din ultima perioadă au avut un impact major. Proiectul se va extinde pe durata a 12 luni, va avea mai multe etape, iar în cazul în care acesta se va dovedi a fi eligibil pentru a primi finanțare, CCINA Constanța va intra ca partener, spun reprezentanții Camerei.

Conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a fost reprezentată, la discuții, de președintele Mihai Daraban și de directorul general Ion - Dănuț Jugănaru, iar Camera de Comerț și Industrie din Burgas, de președintele Tzanko Ivanov și secretarul general Borjana Jeleva.

La întrevedere au participat și specialiști și experți pe proiecte, atât de la CCINA Constanța, cât și din partea CCI Burgas.

Părții bulgare i-au fost prezentate, de asemenea, și serviciile pe care le oferă CCINA și experiența pe care o are Ca-mera de Comerț Constanța în ceea ce privește scrierea, implementarea de proiecte și atragerea de fonduri europene. În plus, reprezentanților CCI Burgas le-a fost făcută o prezentare și a principalelor oportunități de afaceri din județul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.315 secunde