Contracte de muncă mai bune pentru navigatorii români

380
1
Contracte de muncă mai bune pentru navigatorii români - mihalcioiuadrianamiyascan-1331148355.jpg
Ieri, Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor, a semnat "condica de prezență" la Odessa. El a participat la întâlnirea dintre reprezentanții mai multor companii de navigație din Europa, ai International Maritime Employers’ Committee și ai Federației Internaționale a Transportatorilor (I.T.F.). În cadrul reuniunii au fost nego-ciate contractele colective de muncă ale navigatorilor proveniți din Ucraina.
Liderul SLN a fost prezent în calitate de observator ITF, dar a folosit prilejul pentru a discuta, cu armatorii prezenți, contractele colective ale navigatorilor români. "Sunt circa 500 de locuri de muncă ale căror contracte expiră. Ele vor fi renegociate și aduse la standarde mai înalte", a declarat, prin telefon, de la Odessa, liderul de sindicat.

Comentează știrea

Cetatean
8 martie 2012
Intrebare

Mai Tita-Calin , ai contract cu Mihalcioiu sa-i apara numele in ziar ? Ce ne intereseaza pe noi ce face prostanacul asta de Mihalcioiu ? Ce stire / articol bomba ai putut sa ne dai ! Nu-i de ajuns ca de pe timpul lui Ceasca numai prostii scrii ??? Lasa maTita, locul celor tineri cu adevarat talent de ziaristi !!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5153 secunde