Consulul general al Panama a vizitat CERONAV

349
Consulul general  al Panama  a vizitat CERONAV - consululgeneralalpanamaavizitatc-1532699086.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a primit vizita lui Andres Gregorio Nuñez - consulul general al Panama și a lui Wilfredo Jaen - reprezentantul Autorității Maritime panameze.

Directorul general CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa, și directorul adjunct Emil Luca le-au prezentat invitaților activitatea instituției, portofoliul celor peste 200 de cursuri de instruire la standarde ridicate, destinate personalului offshore, maritim și fluvial, facilitățile de instruire, simulatoarele de navigație, pentru mașini navale, operare mărfuri lichide în vrac, HUET (Helicopeter Underwater Escape Training), laboratoarele ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) și GMDSS (Global Maritime Distress and Safety System).

"Vizita consulului general al Panama ne onorează, CERONAV fiind centrul de pregătire cu cea mai extinsă ofertă de perfecționare din Uniunea Europeană. În cadrul întâlnirii s-a discutat demararea procedurilor pentru eliberarea certificatelor și carnetelor de marinari din Panama, în baza autorizației acordate de Autoritatea Maritimă din Panama", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa.

O nouă întâlnire va avea loc în luna septembrie a acestui an, urmând să se stabilească dacă aceasta se va desfășura în România sau în Turcia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Iulie 2018
Stire din Economie : Școală de vară la CERONAV
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Economie : Eveniment important la CERONAV
Pagina a fost generata in 0.4956 secunde