Consultare publică privind politica de promovare a produselor agroalimentare

238
Consultare publică privind politica de promovare a produselor agroalimentare - consultarepublicaprivindpolitica-1589207320.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană lansează o consultare publică privind politica UE de promovare a produselor agricole și alimentare. Consultarea se desfășoară în cadrul unei evaluări globale a politicii actuale și urmărește să înregistreze reacțiile cetățenilor și ale părților interesate cu privire la eficacitatea și relevanța măsurilor actuale, la coerența acestora cu acțiunile UE din alte domenii și cu privire la valoarea adăugată a implementării acestei politici la nivelul UE.

Comisarul pentru agricultură, Janusz Wojciechowski, a declarat: "Produsele agricole și alimentare europene sunt bine cunoscute pentru nivelurile lor ridicate de siguranță și de calitate. Politica noastră de promovare contribuie la menținerea acestei reputații bune și la sprijinirea competitivității produselor noastre la nivel mondial. Dar este important să ne asigurăm că facem acest lucru într-un mod cât mai eficient și mai rentabil, contribuind în același timp la producția și consumul durabile. Prin urmare, punctele de vedere ale părților interesate din UE sunt foarte valoroase pentru noi și aștept cu interes evaluarea și ideile lor de îmbunătățire."



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5604 secunde