Constructorii de nave constănțeni intră în Zodia Competițiilor

388
Constructorii de nave constănțeni intră în Zodia Competițiilor - constructoriidenave-1499789355.jpg

Articole de la același autor

Șantierul Naval Constanța este una dintre puținele companii din România care acordă atenție competiților sportive și celor de securitate și sănătate în muncă. Dede Perodin, președintele Sindicatului Liber al Navaliștilor a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", că în intervalul 17 iulie - 25 septembrie se va desfășura Campionatul intern de fotbal, o întrecere cu o tradiție de câteva decenii. 


La start s-au înscris opt echipe, meciurile urmând să se desfășoare după următorul program: 17 iulie: TESA - Armare (ora 17,50), Tubulatură - Corp (19,10); 18 iulie: Docuri - QA/QC (17,50), Mecano-energetic - Prestmar Naval (19,10); 19 iulie: TESA - Docuri (17,50), Tubulatură - Mecano-energetic (19,10);


20 iulie: Armare - QA/QC (17,50), Corp - Prestmar Naval (19,10); 21 iulie: TESA - QA/QC (17,50), Tubulatură - Prestmar Naval (19,10); 24 iulie: Armare - Docuri (17,50), Corp - Mecano-energetic (19,10). Pe 25 iulie, de la ora 17,50, va avea loc finala mică, iar de la 19,10, finala mare. Premiate vor fi echipele clasate pe primele 4 locuri.


Va urma concursul de pescuit. În dimineața de 29 iulie, la ora 6, SNC-iștii pescari se vor alinia pe malul bălții Zarguzon, pentru a-și demostra aptitudinile. Organizatorii ne-au dezvăluit că, pentru onoarea de a urca pe unul dintre primele trei locuri, 50 de pescari amatori se vor lupta cu monștrii din baltă. Și dacă pește nu se va prinde, în schimb se vor spune povești minunate, despre dihaniile ce au scăpat din undițe și erau să-i înghită pe pescari, cu juriu cu tot.


În luna august va începe tradi-ționalul Concurs de securitate și sănătate în muncă, la care participă aproape întreaga suflare din SNC. Competiția cuprinde patru etape, în sistem piramidal: etapa la nivel de formație de maistru; la nivel de departament, atelier, secție; la nivel de companie; la nivel de federație sindicală (pe grup de unități), care va avea loc în luna octombrie 2017.
Organizatorii competițiilor sunt biroul permanent și consiliul Sindicatului Liber al Navaliștilor, cu sprijinul administrației companiei. "Ținem mult la tradiționalele noastre competiții. Ele contribuie la dezvoltarea fizică a tinerilor din SNC, la creșterea securității și sănătății în muncă, la îmbunătățirea climatului de lucru și la întărirea coeziunii colectivului nostru", a declarat Dede Perodin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.37 secunde