Constănțenii sunt așteptați la Târgul Confintex

2016

Articole de la același autor

Doamnele, dar nu numai, au un motiv în plus pentru care să iasă din casă, în prima săptămână a lunii martie. În perioada 2 - 6 martie are loc, în stațiunea Mamaia, Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte Confintex, organizat de Expoconfintex, în parteneriat cu Consiliul Județean.
Constănțenii pot găsi, la Pavilionul Expozițional, nu doar articole din colecțiile vechi, care vor fi la prețuri reduse cu până la 80%, dar și din noile colecții, dedicate sezonului primăvarăvară 2011, de asemenea la prețuri ceva mai accesibile decât în magazine. "Vor fi prețuri, pentru colecțiile de iarnă care nu s-au vândut, mai mici cu 50 - 80%. Reprezentanții firmelor sunt conștienți că, dacă rămân cu ele, pierd mai mult decât dacă le-ar valorifica cu niște prețuri de vânzare mult mai mici decât au fost la începutul sezonului de iarnă", a explicat președintele executiv al Federației Patronale a Textilelor, Confecțiilor și Pielăriei, Aureliențiu Popescu.
Constănțenii pot vizita standurile în perioada 2 - 5 martie, când târgul este deschis între orele 10 - 19 și în ultima zi, pe 6 martie, între 10 și 15.
Aureliențiu Popescu a precizat că, la Târgul Confintex, ajuns la cea de-a 96-a ediție, participă aproximativ 120 de firme din toată țara, producători, marea lor majoritate, de aici și prețurile mult mai bune decât în magazinele din oraș. Aceștia vin cu oferte de confecții textile adulți și copii, confecții din piele și din blană, tricotaje, lenjerie de pat, încălțăminte și marochinărie.
Să vă spunem și ce se poartă anul acesta, pentru a vă face o idee despre noile colecții primăvarăvară cu care vă așteaptă firmele, în cadrul Confintex. Referitor la materiale, anul acesta se poartă catifeaua, pielea, dantela, dar și tricotajele din fibre naturale, mătasea ori sifonul. Se poartă mult rochiile, cu imprimeuri florale, cu croieli diafane - volane și drapaje și… cât se poate de maxi. Rochia maxi, romantică sau elegantă, este potrivită atât ziua, cât și noaptea. 2011 este și anul pantalonilor cu talie înaltă, pentru doamne, de influență masculină, purtați de preferință cu o cămașă din materiale fluide și cu pantofi cu platformă sau botine cu șiret.
Dacă nu reușiți să vă înnoiți garderoba pentru primăvară - vară încă de acum, să știți că târgul Confintex revine la Constanța, înainte de Paște, în perioada 6-10 aprilie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Economie : Supermarket-uri românești
Pagina a fost generata in 1.8688 secunde