Ia pulsul unei noi generații!

Constănțenii pot testa cel mai nou model Mercedes - Benz

558

Articole de la același autor

Agitație mare, încă de sâmbătă, în parcarea Maritimo Shopping Center. Noul Mercedes - Benz Clasa A a fost în sfârșit prezentat și în Constanța, de Țiriac Auto, în ca-drul roadshow-ului "Pulsul unei noi generații", un eveniment ce se va desfășura până mâine, 16 octombrie. 


Lansarea din Constanța face parte din seria de evenimente speciale, sub umbrela roadshow-ului "Pulsul unei noi generații", ce au loc între 15 septembrie - 16 octombrie în toată țara. Mercedes - Benz România a pregătit un program de lansări locale în cinci orașe principale (Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, București și Con-stanța) pentru a oferi tuturor români-lor posibilitatea de a afla cât mai multe detalii despre cel mai recent model lansat și de a pune la încer-care performanțele autoturismului în cadrul sesiunilor de test - drive.

Așadar, vestea bună este că mai multe autoturisme noua Clasă A așteaptă potențialii clienți și iubitorii de Mercedes - Benz în fiecare zi, până marți, inclusiv, între orele 10.00 - 19.00, pentru a le testa. Înscrierile se pot face și direct la standul Mercedes - Benz amplasat în parcarea Maritimo.

Autoturismul are un concept revoluționar, un caracter distinct față de predecesorul său, dar și un design original. Surprinzător poate pentru unii, noua Clasa A este un hatchback sportiv cu un centru de greutate jos. Măsoară 4292 x 1780 x 1433 mm (lungime x lățime x înălțime) și pare lipit de drum. Comparativ cu predecesorul său, înălțimea noului model a fost redusă cu 162 milimetri.

În Constanta, organizatorii au pus la dispoziția participanților un program complet: sesiuni de test-drive, prezentări de produs, consultanță tehnică din partea reprezentanților de la centrele autorizate Mercedes - Benz, dar și acțiuni de diver-tisment (sesiuni foto inedite, artă graffiti, loc de joacă pentru copii), care surprind cel mai bine spiritul noii generații, al cărei reprezentant de seamă este chiar noul Mercedes - Benz Clasa A, după cum spun organizatorii.

v v v

Cu noua Clasa A, Mercedes - Benz deschide un nou capitol în segmentul compact: A-ul are motorizări foarte performante, cu puteri cuprinse între 80 kW (109 CP) și 155 kW (211 CP), este prietenos cu mediul (are emisii de doar 98 de grame de CO2 per kilometru parcurs) și are cel mai bun coeficient aerodinamic din segment - 0,27. Cel mai accesibil model Mercedes - Benz este echipat standard, printre altele cu dotări precum sistemul cu radar collision prevention assist. Prețurile noii Clase A încep de la 19.900 euro (fără TVA) pentru modelul A 180 BlueEfficiency.

"Mercedes - Benz devine cel mai dinamic brand auto premium din lume. Prin felul în care a fost dezvoltată, noua Clasa A este o parte importantă a acestei schimbări. Noua Clasa A este complet nouă, până în cel mai mic detaliu. În industria auto, nu ai de multe ori șansa de a începe de la zero, de la o simplă coală albă de hârtie. Inginerii noștri au profitat din plin de această opor-tunitate", spune Dieter Zetsche, președintele Daimler AG și director general Mercedes - Benz Cars.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Prins la furat în Maritimo
Pagina a fost generata in 0.5073 secunde