Constănțenii au aflat ce pregătește Ford pentru piața europeană

266
Constănțenii au aflat ce pregătește Ford pentru piața europeană - gofurthertiriacconstanta-1347471812.jpg
Showroom-ul Țiriac Auto din Constanța a fost acum două seri gazda unui eveniment special marca Ford "Go Further", desfășurat la scurt timp după ce compania a detaliat oficial, la Amsterdam, un program agresiv de accelerare a dezvoltării.

Mai exact, clienții au avut ocazia să afle noutăți cu și despre Ford, tehnologii - cum ar fi sistemul SYNC și motorizarea EcoBoost, precum și ultimele modele, printre care Focus ST și noul Ford B-MAX.


În timpul evenimentului s-a vizionat și un film realizat în cadrul evenimentului Ford de la Amsterdam, unde au fost prezentate inclusiv airbag-urile integrate în centurile de siguranță, pe care Ford planifică să le livreze către showroom-urile din țară în următoarele 12 - 18 luni.

Bogdan Băjenaru, zone manager Ford România, a fost cel care le-a dat constănțenilor veniți la showroom-ul Țiriac Auto cele mai noi vești făcute publice de reprezentanții Ford. Potrivit acestuia, compania vine cu trei premiere importante: noul Kuga, noul EcoSport, SUV de clasă mică, ce va fi introdus în Europa în următoarele 18 luni, și nu în ultimul rând, modelul Edge. În plus, o altă veste foarte bună pentru fanii Ford: modelul vedetă Mustang va fi disponibil în Eu-ropa curând, a anunțat Bogdan Băjenaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7471 secunde