Constanța și turismul de aventură

154
Constanța și turismul de aventură - jciplay-1373558057.jpg

Articole de la același autor

A 5-a conferință de anul acesta din seria Afaceri.ro se va desfășura în Constanța, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură, pe 19 iulie 2013, cu începere de la ora 13.00.
Conferința Afaceri.ro Constanța are ca temă "Turismul de aventură - viitorul turismului mondial: Valorificarea potenția-lului turistic al României prin dezvoltarea industriei de turism de aventură. Oportunități pentru comunitățile locale" și vizează oportunitățile de dezvoltare ale acestei industrii într-o țară ca România, aflată în top zece țări interesante din punctul de vedere al turismului de aventură, explică organizatorii.
"Invitații conferinței vor veni să furnizeze informații practice și să explice de ce turismul de aventură este viitorul turismului mondial. Vor evidenția oportunitatea dezvoltării acestei industrii în România și  contribuțiile pe care le poate aduce la dezvoltarea viabilă a comunităților locale. Nu în ultimul rând, conferința va oferi prilejul punerii bazelor unui cluster specializat ca instrument de susținere a activității membrilor și de stimulare a antreprenoriatului în domeniu", au mai precizat organizatorii.
Printre acești invitați se numără și Răzvan Filipescu, președintele Autorității Naționale pentru Turism.
Evenimentul, care se va încheia în jurul orei 20.00, va cuprinde prezentări, sesiune de dezbateri, workshop-uri, brainstorming, tombolă cu premii specifice turismului de aventură și joc de networking, în scopul de a stimula interacțiunile între participanți, schimbul și generarea de idei.
Sunt așteptați la întâlnire întreprinzătorii și profesioniștii din industria ospitalității din întreaga țară, nu doar din Constanța, precum și toți cei care știu să fructifice oportunități și să le transforme în rezultate, pentru a afla cum pot obține beneficii din turismul de aventură în România, fie că au sau nu o afacere în domeniu, au mai explicat organizatorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : Târg de Turism la Eforie
Pagina a fost generata in 0.3345 secunde