€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

Consiliul de administrație al CNAPMC nu își respectă propriile hotărâri

Ştire online publicată Joi, 26 Aprilie 2012. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Hotărârile adoptate de consiliul de administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC), în ședința extraordinară din 20 aprilie 2012, care a avut loc la sediul Ministerului Transporturilor, nu au fost aduse la cunoștința salariaților și sindicatului în mod oficial.

„Am aflat din presă despre ce a decis consiliul de administrație, dar nu am fost înștiințați în scris, așa cum este firesc și legal” - a declarat, pentru cotidianul „Cuget Liber”, Liviu Dinu, vicepreședintele Sindi-catului din CNAPMC.

Greviștii susțin că hotărârile adminis-tratorilor nu au fost transpuse în decizii interne, care să le dea putere executivă, și nu le-au fost comunicate oficial.

În comunicatul de presă dat publicității de către minister se spune, printre altele, că administratorii au decis: „Invitarea reprezentanților salariaților în perioada 23 - 27 aprilie 2012 în cadrul prevăzut de Legea nr. 62/2011 privind dialogul social pentru soluționarea oricăror altor probleme ce nu au fost precizate în solicitările adresate, solicitări care au fost supuse analizei consiliului de administrație.”

Până ieri, 25 aprilie, reprezentanții salariaților nu au primit nicio invitație la dialog social, ceea ce pentru ei constituie dovada că administratorii nu își respectă propriile hotărâri. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52245 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8674 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9404 secunde