Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Fabryo Corporation SRL

247
Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Fabryo Corporation SRL - consiliulconcurentei-1537368372.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Akzo Nobel Coatings International B.V. și Panter B.V. (Olanda), membre ale Grupului Akzo Nobel, preiau compania Fabryo Corporation SRL.

Grupul Akzo Nobel este specializat în producția și comercializarea vopselelor decorative, vopsele de performanță și produse chimice de specialitate.

În România, Akzo Nobel realizează venituri atât prin Akzo Nobel Coatings SRL și Akzo Nobel Powder Coatings SA Atena – Sucursala București, cât și prin intermediul altor companii ale grupului, nerezidente pe teritoriul României.

Fabryo Corporation SRL este specializată în producția și comercializarea unei game complete de vopsele decorative (afacerea principală a companiei) și soluții durabile pentru finisaje de construcții și materiale izolante.

Analiza Consiliului Concurenței a condus la concluzia că operațiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenței, în special prin crearea sau consolidarea unei poziții dominante pe piețele relevante sau pe segmente ale acestora. Decizia Consiliului Concurenței va fi publicată pe site-ul instituției după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Septembrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Miercuri, 04 Aprilie 2018
Stire din Economie : Mozaic economic
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.5395 secunde