Consiliul Concurenței a aprobat o nouă concentrare economică

101
Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Trinseo SA a preluat activitățile de fabricare de polimetil metacrilic (PMMA) și metil metacrilat activ (MMA) deținute de Arkema SA.

Trinseo este înființată în conformitate cu legile din Luxemburg și listată la New York Stock Exchange (NYSE). Portofoliul său de produse este grupat în trei segmente: materiale plastice, lianți din latex și cauciucuri sintetice.

Arkema SA, Franța, este specializată în produse chimice și materiale avansate. Activitățile comerciale deținute de ea, ce urmează a fi transferate, se limitează la fabricarea și furnizarea a două produse: (1) polimetil metacrilic, care este furnizat ca rășină de polimetil metacrilic și foi de polimetil metacrilic și (2) metil metacrilic, utilizat la producerea de polimetil metacrilic.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5406 secunde