Mai multe ştiri online:

Conferință româno-niponă la CCIR

Ştire online publicată Miercuri, 24 Octombrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ambasada Japoniei, în România organizează conferința „Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană - Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România - Japonia”.

Evenimentul are loc astăzi, 24 octombrie 2018, începând cu ora 9, la sediul CCIR Business Center. Participă președintele CCIR, Mihai Daraban, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Japoniei în România, Takahiko Watabe, profesorul dr. Motoshige Itoh, de la Universitatea Gakushuin din Tokyo, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, reprezentanți ai mediului politic și de afaceri din România.

Conferința are scopul de a spori gradul de înțelegere a Acordului de Parteneriat Economic (EPA) și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă cu privire la efectele produse de acesta în România.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele sondajului de opinie privind percepția comunității de afaceri din România față de EPA.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7261 secunde