Conferință româno-niponă la CCIR

208
Conferință româno-niponă la CCIR - conferintaromanoniponalaccir-1540313121.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ambasada Japoniei, în România organizează conferința "Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană - Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România - Japonia".

Evenimentul are loc astăzi, 24 octombrie 2018, începând cu ora 9, la sediul CCIR Business Center. Participă președintele CCIR, Mihai Daraban, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Japoniei în România, Takahiko Watabe, profesorul dr. Motoshige Itoh, de la Universitatea Gakushuin din Tokyo, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, reprezentanți ai mediului politic și de afaceri din România.

Conferința are scopul de a spori gradul de înțelegere a Acordului de Parteneriat Economic (EPA) și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă cu privire la efectele produse de acesta în România.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele sondajului de opinie privind percepția comunității de afaceri din România față de EPA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde