Conferință de presă privind greva generală din administrația publică

135
Conferință de presă privind greva generală din administrația publică - conferinta-1430211769.jpg

Articole de la același autor

Confederația Națională a Sindicatelor "Cartel ALFA" și Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) organizează astăzi, 28 aprilie 2015, conferința de presă cu tema "GREVA GENERALĂ ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ". Întâlnirea cu ziariștii are loc cu începere de la ora 11, la sediul CNS "Cartel ALFA", din București.


După cum am anunțat într-o ediție anterioară, Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) a hotărât următoarele:
 
- Organizarea în data de 30.04.2015 a grevei generale de o zi în administrația publică locală din România; 


- Organizarea unui miting la București, în data de 27.05.2015, la care să participe minim 3.000 de membri de sindicat;


- Demararea procedurilor pentru strângerea de semnături în vederea declanșării grevei generale pe termen nelimitat în administrația publică locală din România, în a doua parte a anului 2015. 


Revendicările sunt următoarele:


- Reglementarea și liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru toți salariații din administrația publică locală, în limita bugetelor locale aprobate prin hotărâri de consiliu, în măsura în care aceste instituții realizează și sunt finanțate parțial și din venituri proprii;


- Creșteri salariale și pentru salariații din administrația publică locală din România sau aplicarea, începând cu anul 2015, a Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Diverse : GREVĂ GENERALĂ la METROU și RATB
Pagina a fost generata in 0.6014 secunde