Conducerea CCINA a primit vizita noului consul general al Republicii Turcia la Constanța

593

Articole de la același autor

Mihai Daraban – președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, împreună cu Ion Dănuț Jugănaru – directorul general al CCINA, a primit, vineri, 5 octombrie 2018, vizita oficială a lui Sulhi Turan – consulul general al Republicii Turcia la Constanța și a atașatului comercial Kadir Yazihan.

Cu acest prilej, Mihai Daraban a dat asigurări privind deschiderea totală în ceea ce privește colaborarea CCINA cu comunitatea de afaceri turcă din Constanța. Astfel, chiar săptămâna viitoare, CCINA va primi vizita unei delegații de oameni de afaceri turci, din Iskenderun. Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie 2018, începând cu ora 10, la sediul CCINA, și va fi organizat de Camera de Comerț Constanța, prin Centrul Enterprise Europe Network, și de Camera de Comerț și Industrie din Iskenderun, Turcia.

Consulul general Sulhi Turan a declarat că atât Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța, cât și Biroul Atașatului Comercial sunt la dispoziția comunității de afaceri din Constanța și că România este un partener de afaceri foarte important pentru Republica Turcia.

Daraban a readus în discuție importanța reluării liniilor de transport ro-ro și ro-la , între Constanța și Istanbul. "Există o conexiune directă de transport între Constanța și Turcia, prin Turkish Airlines, dar e nevoie și de o conexiune directă pe mare, între Constanța și Istanbul, atât pentru mărfuri, cât și pentru persoanele fizice", a afirmat Mihai Daraban.

În încheierea vizitei, Mihai Daraban l-a asigurat pe consulul general Turan de întregul sprijin al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța pentru buna derulare a relațiilor de afaceri între companiile din Turcia și cele constănțene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6334 secunde