Concurs european de inițiative creative și inovatoare

90

Articole de la același autor

Comitetul Economic și Social European (CESE) vă invită să candidați la Premiul pentru societatea civilă 2021, având ca temă politicile climatice. Vor fi selectați câștigătorii dintre inițiativele creative și inovatoare care vizează promovarea unei tranziții echitabile către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon și rezilientă la schimbările climatice.

Candidaturile pot fi depuse de toate organizațiile societății civile înregistrate oficial în Uniunea Europeană și care acționează la nivel local, regional, național sau european. Premiul este deschis și persoanelor fizice care își au reședința în UE. Inițiativele și proiectele eligibile trebuie să se desfășoare în UE.

Vor fi recompensate maximum cinci proiecte dedicate climei, reflectând contribuția inestimabilă a societății civile la realizarea neutralității climatice

Termenul de depunere a candidaturilor este 30 iunie 2021, ora 12:00 (ora Bruxelles-ului). Proiectele trebuie să fi fost deja puse în aplicare sau să fie în curs de desfășurare. Cele planificate, dar a căror punere în aplicare nu a început încă la data de 30 iunie 2021, vor fi excluse.

Premiile, cu o valoare totală de 50.000 euro vor fi împărțite între maximum cinci câștigători. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc probabil în cadrul sesiunii plenare a CESE din 8 și 9 decembrie 2021 de la Bruxelles, în funcție de situația sanitară.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0884 secunde