Concedierile de la Poşta Română vizează personalul TESA

212
Concedierile de la Poşta Română vizează personalul TESA - concedieriledelapr-1614279384.jpg

Articole de la același autor

Concedierile anunţate de la Poşta Română nu vor avea loc mai devreme de iulie anul acesta, iar cele 300 de persoane vizate nu fac parte din zona operaţională, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu.

„Personalul TESA din Poşta Română reprezintă 1.785 de persoane, iar 143 personal de conducere. Vreau să subliniez şi să fie foarte clar, să nu existe semne de întrebare: nu vorbim de disponibilizări din zona de operaţional, nu vorbim de disponibilizarea factorilor poştali, agenţilor poştali, diriginţilor, oficiantelor din oficiile poştale, ci vorbim exclusiv de zona aceasta a personalului din TESA”, a precizat Georgescu.

Restructurarea numărului de angajaţi face parte din planul de reformă pentru dezvoltarea companiei prin eficientizarea resursei umane. Poşta Română înseamnă în cifre: 8 sucursale regionale, 42 de oficii judeţene de poştă, 5.500 de oficii poştale/ghişee/agenţii poştale. A avut o cifră de afaceri în 2020 de 1,37 miliarde de lei, 34 milioane de lei a fost venitul brut şi a plătit statului român, taxe şi impozite în valoare de 500 de milioane de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde