Comandantul și trei ofițeri de pe un portcontainer au fost arestați într-un port turcesc

108
Comandantul și trei ofițeri de pe un portcontainer au fost arestați într-un port turcesc - comandantulsitreiofiteridepeunpo-1626625477.jpg

Articole de la același autor

Comandantul și trei ofițeri de pe portcontainerul „MSC Capucine R” au fost arestați în portul Iskenderun, Turcia, fiind suspectați că ar face trafic de droguri. 24 dintre cei 25 de marinari de la bordul navei sunt ucraineni.

Potrivit unor informații apărute în presă, reprezentanții autorităților din Turcia au găsit, într-un container de pe navă, 161 de pachete în care se aflau 176 kilograme de cocaină.

Procurorii turci vor trebui să demonstreze că cei patru suspecți știau de existența drogurilor în containerul care fusese încărcat pe navă sigilat și că sunt complici al celor ce au organizat transportul drogurilor.

De-a lungul timpului, au existat numeroase cazuri în care marinarii au fost arestați și închiși pe nedrept, de către autoritățile din diverse porturi ale lumii, fiind suspectați că ar fi avut habar de drogurile găsite la bordul navelor lor. Printre cei ce au avut de suferit din cauza suspiciunilor nefondate s-au aflat și marinari români.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3197 secunde