€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Codul fiscal și cel de procedură fiscală vor fi îmbunătățite

Ştire online publicată Sâmbătă, 30 Iunie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, a coordonat prima întâlnire cu mediul de afaceri, organizată pentru îmbunătățirea Codului fiscal și a Codului de procedură fiscală și pentru crearea unui cadru fiscal predictibil și unitar, se arată într-un comunicat de presă.

Ministerul Finanțelor Publice apreciază în mod deosebit expertiza specialiștilor fiscali externi, al căror aport este important pentru completarea, dezvoltarea cadrului legislativ fiscal și eliminarea dificultății de aplicare.

„Suntem deschiși la orice propunere pertinentă din partea mediului de afaceri. Vrem să actualizăm transparent cele două Coduri fiscale, astfel că invităm la următoarele întâlniri și grupurile parlamentare interesate pentru a putea crea un text predictibil, unitar, simplu de înțeles și practic. Ne dorim să încheiem un pact fiscal care să asigure stabilitate economiei românești!” a afirmat Eugen Teodorovici.

Consultarea, dialogul transparent și colaborarea cu membrii corpului specialiștilor din domeniul fiscal sunt esențiale pentru crearea unui cadru fiscal adaptat realității și identificării rapide a modalităților de implementare a propunerilor legislative inițiate.

Propunerile și calendarul întâlnirilor privind actualizarea celor două Coduri vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8464 secunde