Chinezii de la China Energy Company au cumpărat Rompetrol

277
2
Chinezii de la China Energy Company au cumpărat Rompetrol - statierompetrol-1450192309.jpg

Articole recomandate

China Energy Company (CEFC) a convenit preluarea unei participații de 51% la KMG International (KMGI), fostul Rompetrol Group, în cadrul unor acorduri în valoare totală de 4 miliarde de dolari semnate luni la Beijing, în industria petrolului și gazelor, telecomunicații și energie nucleară, transmite Realitatea.net.


O sursă apropiată situației a evaluat KMGI la 500 milioane dolari-1 miliard de dolari, transmite Reuters.

Reprezentanții KMGI nu au fost disponibili pentru comentarii.

La nivel european, KMG International deține peste 1.000 de puncte de alimentare cu carburanți în România, Republica Moldova, Bulgaria, Franța, Spania, Georgia. Grupul operează două rafinării - Petromidia Năvodari și Vega Ploiești.

CEFC și-a început activitatea în sectorul financiar, iar apoi s-a extins în industria petrolului și gazelor. Compania chineză intenționează să investească "miliarde" de dolari pentru extinderea rețelei de retail la peste 3.000 de benzinării, a spus sursa.

O parte din finanțare va proveni din fondul de dezvoltare a infrastructurii "Drumul Mătăsii" al Chinei, în valoare de 40 de miliarde de dolari.

"Kazakhstanul este bogat în petrol și gaze și este un vecin bun al Chinei. Acordul corespunde strategiei guvernamentale", a arătat sursa.



Comentează știrea

rodica
15 decembrie 2015
bani acum!

Ultima sansa! Bani acum! Atentie! Acest sistem imbunatatit este indispensabil celor care vor neaparat sa castige mai multi bani in timpul liber. NU aveti obligatii! Trebuie doar sa aplicati niste instructiuni simple! Castigurile incep imediat, din prima luna! Nu e nevoie sa construiti retele formate din oameni! Este necesar sa aveti putin timp liber. Solicitati acum detalii la adresa de email:[email protected]

iulia
15 decembrie 2015
proiect

Cautam colaboratori in cadrul unui proiect in plina ascensiune .Acest proiect se adreseaza oricui, indiferent de varsta, pregatire,ocupatie si situatie financiara.Puteti lucra part-time sau full-time, in functie de timpul disponibil.Aveti nevoie doar de ambitie,curaj,vointa si rabdare.Cerem si oferim seriozitate.Contacteaza acum unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0921 secunde