CFR schimbă regulile pentru perioada 3 - 5 februarie

619
1
CFR schimbă regulile pentru perioada 3 - 5 februarie - cfr-1328254556.jpg
Având în vedere condițiile meteo și faptul că mai multe trenuri vor fi anulate zilele acestea, CFR a luat câteva măsuri care să vină în ajutorul călătorilor, pentru perioada 3 - 5 februarie.
Astfel, la solicitarea călătorilor, pentru trenurile care înregistrează întârzieri, contravaloarea biletelor se va restitui integral pentru parcursul neefectuat.
De asemenea, pasagerii pot efectua călătorii, fără plata diferențelor tarifare, la alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, în situația în care apar modificări în circulația trenurilor la care au bilete valabile.
În trenuri se pot cumpăra bilete la tarif de casă, în situația în care călătorii nu au timp să-și cumpere bilet din cauza modificărilor de circulație, au mai anunțat reprezentanții CFR. În plus, în situația anulării unui tren, călătorii vor fi direcționați către alte trenuri cu aceleași destinații.


Comentează știrea

Paiu Cristian
3 februarie 2012
Se putea si fara anulari

Nu e nevoie de anulari de trenuri.E bine si cu intarzieri.Nu e o problema.Toti vor sa ajunga cat mai repede la dstinatie dar de altii care vin la timp si pierd trenul nu ii intereseaza.Asa,daca au prea multe pretentii sa mearga pe jos intreaga distanta ca oricum n-o sa le convina.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3533 secunde