CFR Călători ar putea închide 100 de rute

220
CFR Călători ar putea închide 100 de rute - cfr-1518535517.jpg
Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat marți, referindu-se la eventuala închidere a 100 de rute la CFR Călători, că se va lua o decizie după ce se va face o evaluare, informează Agerpres.


Ministrul Șova a precizat că au fost organizate supracontroale, pentru a se constata dacă există flux de călători pe aceste rute.


"Sunt în reevaluare aceste obiective. Am luat legătura cu autoritățile locale care susțin că nu este oportun să fie închise (rutele- n.r.) din cauza faptului că există o mare cerere din partea publicului călător, care însă nu se reflectă și în casele de bilete ale CFR Călători. Am organizat supracontroale pentru a vedea exact dacă există flux de călători și eventul doar neplătitori, aceste evaluări le vom face pe perioada cât încă trenurile circulă. În concordanță cu ceea ce vom afla la sfârșitul acestor evaluări vom lua decizii", a spus Șova la Palatul Parlamentului, întrebat dacă există posibilitatea de a se închide aproximativ 100 de rute la CFR Călători.


El a adăugat că decizia va fi luată în funcție de cât de mulți plătitori de abonamente și bilete sunt pe respectivele rute.


Lucian Șova a fost prezent la Comisia pentru Transporturi a Camerei Deputaților la o dezbatere pe tema "Accelerarea implementării marilor proiecte de investiții în infrastructura rutieră".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Februarie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 1.4236 secunde