CERONAV a lansat proiectul european Danube SKILLS

260
CERONAV a lansat proiectul european Danube SKILLS - ceronavovidiucupsa-1487695363.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a lansat ieri, 21 februarie 2017, în București, proiectul european Danube SKILLS. Au participat la eveniment partenerii și numeroși reprezentanți ai unor organizații naționale și europene de prestigiu din domeniul navigației pe apele interioare.


Proiectul urmărește implementarea noii directive europene privind recunoașterea calificărilor în sectorul navigației pe ape interioare și integrarea navigației pe Dunăre în soluții moderne de transport, care să conducă la reducerea costurilor și a impactului negativ asupra mediului înconjurător.


"Cu o vastă experiență în spate, CERONAV evoluează și se con-sacră ca lider în domeniul managementului proiectelor europene. Danube SKILLS reprezintă un pas înainte în demersurile CERONAV de a promova și implementa noua directivă europeană privind recunoașterea calificărilor profesionale în navigația pe ape interioare, în macroregiunea Dunării", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, directorul ge-neral al CERONAV.


Proiectul este condus de CERONAV și are un consorțiu alcătuit din 14 parteneri din 8 țări (Germania, Austria, Slovacia, Croația, Ungaria, Bulgaria, Serbia și România) și 7 parteneri strategici din Franța, Olanda, Belgia, Cehia și Germania. Urmează a se derula pe o perioadă de 30 de luni, până la finele lunii iunie 2019. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Economie : De ce a trecut Ovidiu Cupșa Atlanticul?
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Economie : Moș Crăciun a venit și la Ceronav
Pagina a fost generata in 0.3155 secunde