CERONAV a lansat la apă un ponton de acostare

541
CERONAV a lansat la apă un ponton de acostare - ceronav-1470243968.jpg

Articole de la același autor

În data de 3 august, la Subunitatea din Galați a Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a avut loc lansarea la apă a pontonului de acostare al complexului nautic de instruire practică și informare.

Proiectul, aprobat de Ministerul Transporturilor și finanțat din surse proprii CERONAV, are ca scop realizarea unui punct de antrenament cu facilități pentru aplicații practice la Dunăre, în vederea creșterii calității activității de instruire a personalului navigant.

Valoarea totală a investițiilor din cadrul complexului nautic este de 2.623.179 lei, din care 538.751 lei reprezintă valoarea pontonului de acostare.

"Impactul proiectului este semnificativ atât pentru CERONAV - Subunitatea Galați, prin mărirea capacității fizice a infrastructurii de educație pentru personalul din transportul naval și creșterea calității programelor de instruire, cât și pentru personalul navigant care dobândește competențe noi, ceea ce reprezintă un avantaj în găsirea unui loc de muncă atât la companii din țară cât și din afara țării", a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, director general al CERONAV.

Pontonul de acostare va facilita acostarea navelor și ambarcațiunilor din dotare, efectuarea de aplicații practice pentru cursanți, putându-se ambarca simultan un număr maxim de 30 de persoane (cursanți, instructori, membri de echipaj), depozitarea materialelor și a echipamentelor necesare pentru instruirea practică și amplasarea unei bărci închise cu guri de lansare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4952 secunde