€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

CERONAV a fost acreditat pentru cursul Digital - BOSIET

Ştire online publicată Miercuri, 11 Aprilie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
E-learnig-ul sau învățământul la distanță câștigă tot mai mult teren în lumea shipping-ului, grație numeroaselor sale avantaje. Este un sistem „democratic”, care permite accesul larg al cursanților, oriunde s-ar afla pe planetă, chiar și la bordul navelor în marș. Este flexibil, adaptat la ritmul de învățare al fiecăruia, asigură însușirea graduală a cunoștințelor, este mai ieftin decât învățământul clasic și, în plus, permite urmarea cursurilor fără întreruperea serviciului. 


Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a fost acreditat pentru prestarea cursului Digital - BOSIET, se arată într-un comunicat de presă. 


„Cursul Digital - BOSIET oferă o alternativă de participare online la partea teoretică a cursului BOSIET prin utilizarea unei platforme digitale. Platforma se poate accesa din orice locație prevăzută cu acces la internet. Odată parcursă informația de pe această platformă, sesiunile practice ale cursului, precum și evaluarea finală vor putea fi desfășurate la sediul CERONAV. 


Forma digitală a acestui curs vine în întâmpinarea cerințelor industriei de profil prin scurtarea timpului alocat desfășurării acestuia de la trei zile la o singură zi. 


Acreditarea OPITO a cursului DIGITAL BOSIET reprezintă o recunoaștere a CERONAV ca fiind unul dintre cele mai prestigioase centre de pregătire din lume, datorită experților de înaltă calificare și a facilităților moderne de care dispunem“, a declarat Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV.


CERONAV a obținut acreditarea din partea Organizației de standardizare a instruirii pentru industria petrol și gaze de tip offshore – OPITO, în august 2012, pentru trei cursuri de pregătire: BOSIET - Basic Offshore Safety Induction Emergency Training, FOET - Further Offshore Emergency Training, HUET - Helicopter Underwater Escape Trening, iar în 2016 a obținut acreditarea pentru prestarea cursurilor H2S și Escape Chute“.


În România, sistemul e-Learnig se află abia la început în învățământul marinăresc, având ca deschizător de drum Universitatea Maritimă din Constanța. În 2013, instituția furniza primul curs autorizat e-Learning - cel privind încărcarea navelor cu produse lichide sau gazoase - și lucra la includerea tuturor simulatoarelor în platforma virtuală de instruire. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2895 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2816 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Cultură-Educație
ieri, ora 19:51 Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1187 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.136 secunde