CERONAV – 45 de ani de continuitate și profesionalism

339
CERONAV – 45 de ani de continuitate și profesionalism - ceronav45deanidecontinuitatesipr-1620115475.jpg

Articole de la același autor



Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV celebrează  astăzi, 4 mai,  aniversarea a 45 de ani de existență, se arată într-un comunicat.


Înființat în anul 1976, sub denumirea de Centrul de Perfecționare a Lucrătorilor din Marina Civilă, cu misiunea de a acoperi cerințele de pregătire și perfecționare ale personalului navigant maritim, CERONAV și-a lărgit pe parcurs atribuțiile și schimbat denumirea, întâi în Centrul de Instruire și Perfecționare a Lucrătorilor din Marina Civilă, iar mai târziu în Centrul de Perfecționare a Personalului din Marina Civilă și Calificare Personal Exploatare Portuară. În anul 2003  fuzionează cu Centrul de Perfecționare a Personalului din Navigația Fluvială din Galați, devenind CERONAV și extinzându-și sfera de activitate prin cumularea instruirii personalului maritim și portuar cu cea a personalului fluvial. Prin calitatea deosebită a serviciilor de instruire și ritmul accelerat de dezvoltare, CERONAV a devenit un centru de excelență în Europa de Sud-Est.


„La mulți ani, stimați colegi! Vă adresez cele mai sincere felicitări pentru cei 45 de ani de profesionalism!  Chiar și în condițiile create de pandemia Covid 19, echipa CERONAV nu a oprit nici măcar o zi procesul de training și certificare a marinarilor români și a lucrat la foc continuu. Cu sprijinul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, anul acesta am început o nouă serie de proiecte ambițioase, care prin anvergura lor vor menține instituția noastră la cel mai înalt nivel pe piața mondială a centrelor de pregătire pentru personalul navigant” a afirmat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador IMO.
Încă de la înființare, CERONAV a evoluat constant în paralel cu dezvoltarea transportului maritim și în conformitate cu standardele mondiale de instruire, în sensul furnizării unor servicii de instruire de cea mai bună calitate, devenind astfel centrul de pregătire cu cea mai mare ofertă de instruire din Uniunea Europeană. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8247 secunde