Cele mai performante tehnologii de imprimare, marca Brother, au ajuns la Constanța

467
Crucial Systems & Services Constanța împreună cu Brother, firmă japoneză de tehnologii de imprimare și comunicare, a prezentat, ieri, noua serie de echipamente profesionale de printare și sca-nare, în cadrul road-show-ului național "Speed Up Your Business," care a ajuns și la Constanța. Cele mai noi soluții Brother, dedicate companiilor, sunt imprimante laser și all-in-one, dar și soluții avansate de imprimare inkjet, scanare, imprimare mobilă și de etichetat. 


Tendința pentru anul viitor o reprezintă soluțiile de imprimare și scanare smart - mai rapide, economice, ecologice și mobile.

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltători de tehno-logii de imprimare și comu-nicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compa-nia a intrat pe piața din Europa în anul 1958, prima unitate de producție fiind deschisă în Dublin.

În prezent, compania își desfășoară activitatea în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări la nivel mondial.

Brother Europa are, în prezent, reprezentanțe de vânzări în 19 state euro-pene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Bri-tanie. În România, compania este prezentă, din 2004, cu un birou de repre-zentanță locală.

Având peste 30.000 de angajați la nivel internațional, Brother este lider tradițional în Europa, pe segmentul de piață al echipamentelor multifuncționale laser monocrom.

Calitatea, prețurile avantajoase, programele de marketing, distri-buție și service la nivel local, grija pentru protecția mediului și permanenta atenție față de clienți sunt atributele care asigură succesul Brother în Europa.

De ce sunt diferiți?

"Înțelegem nevoile mediului de business actual pentru care rapiditatea, calitatea și eficiența costurilor sunt factori de decizie și împlinim aceste exigențe prin noua gamă de echipamente compacte, pe a căror performanță se pot baza companiile", a declarat Monica Otlăcan, Ma-nager de Vânzări Național Brother România.

Noua serie de echipamente este dedicată companiilor și este concepută special pentru a răspunde cerințelor actuale - viteză de imprimare crescută, eficiență din punct de vedere al costurilor, consumului de energie și conectivitate.

În cadrul turneului național, Brother prezintă, prin demonstrații interactive, cele nouă modele noi de imprimante laser și all-in-one, alături de alte soluții avansate de imprimare inkjet, scanare și imprimare mobilă, precum și soluții de etichetat.

Noile echipamente oferă impri-mare rapidă și de calitate supe-rioară, în volume mari, cu viteze de până la 40 de pagini pe minut. Includ, de asemenea, o serie de capabilități de economisire pre-cum "toner save mode", "booklet prin-ting" și "low power consumption".

Imprimante mobile

Brother prezintă în România și noua serie de imprimante mobile, dedicată tipăririi de documente mici și etichete, cu o viteză de 127 de milimetri pe secundă, ușor de întreținut, care folosește consumabile accesibile ca preț. Imprimantele mobile sunt rezistente la praf și murdărie și se pot conecta la un calculator sau laptop prin cablu USB, serial, Bluetooth și wireless.

Scannere portabile

Brother aduce pe piața locală și noua gamă de scannere indepen-dente desktop și mobile, care utilizează tehnologia avansată, integrată în echipamentele all-in-one. Noile dispozitive ADS (document scanat automat) acoperă o gamă extinsă de documente, de la hârtie la carduri de plastic și oferă o viteză de până la 48 de imagini pe secundă și tehnologie "one touch", adică ecran tactil. Sistemele încorporează și funcții pentru conexiune la rețea și wireless.

Scannerele independente color mobile sunt compacte, portabile și dispun de port USB, astfel elimi-nând nevoia de adaptor sau baterii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Noul virus informatic "Duqu" face ravagii
Pagina a fost generata in 1.8314 secunde