Cel mai modern centru de pregătire a navigatorilor fluviali, din Europa

677
1
Cel mai modern centru de pregătire a navigatorilor fluviali, din  Europa - traficul1443030168-1443425714.jpg

Articole de la același autor

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a inaugurat etapa a doua de construcție a sediului filialei din Galați. Investiția este destinată instruirii personalului navigant fluvial. La inaugurare a participat Marius Humelnicu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

"Importanța evenimentului constă în extinderea, dezvoltarea și optimizarea activității de formare profesională continuă a celor aproximativ 6.000 de navigatori fluviali. Noul sediu va fi dotat cu simulatoare de navigație pe ape interioare de ultimă generație, care vor diversifica paleta de cursuri din domeniul fluvial și vor permite instruirea personalului navigant conform noilor standarde europene. În același timp avem susținerea Ministerului Transporturilor în ceea ce privește eforturile CERONAV de a oferi personalului navigant pe ape interioare posibilități de instruire la cele mai înalte standarde", a afirmat Ovidiu Cupșa, directorul general al CERONAV.

Suprafața totală a noii clădiri este de aproximativ 2.000 mp, desfășurată pe patru nivele. Investiția a cărei valoare totală se va ridica la suma de 4.991.056,20 lei fără TVA, va fi finalizată în 2016. În noul centru va fi instruit personal navigant pe ape interioare din toată Europa. 

Comentează știrea

Iar mincati kk
28 septembrie 2015
Iar mincati kk

Nu este adevarat nu este cel mai mare din Europa,ati gresit continentul din Africa este ca daca faceati o verificare vedeati cite sint si cit de mari sint celelalte centre din Europa si ceea ce face NOU Ceronavul acum aia fac de ani buni ca Cedronv-ul de la ei s-a inspirat. Nu mai mincati kk pt ca sintem o gramada de marinari care mai citim ziarul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5865 secunde